Adobe endrer verden gjennom digitale opplevelser

 
 
Channel Partner Badges Adobe Authorised Distributor IE

For over 25 år siden formulerte Adobe sin misjon: å endre verden gjennom digitale opplevelser. I dag bruker flere millioner personer over hele verden Adobes produkter for å skape innhold og samarbeide. Kjernen i Adobes produktportefølje er apper som stimulerer til kreativitet, letter arbeidsflyten og hjelper brukerne med å utvikle digitale ferdigheter som bidrar til deres personlige utvikling og yrkesmessige kompetanse. Adobes programvarer har revolusjonert måten som både privatpersoner og bedriftsbrukere kommuniserer, samarbeider og får jobben gjort på.

TD SYNNEX har kontorer i 19 land og er Adobes største distributør i Europa.

Vi tilbyr forhandlerne våre omfattende brukerstøtte om Adobes produkter, som for eksempel:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC er en kostnadseffektiv og pålitelig global standard for å vise, skrive ut, signere, kommentere og dele pdf-filer. Siden alle dokumenter blir lagret i nettskyen, kan brukerne samarbeide når og hvor som helst. En annen stor fordel er at flere brukere kan kommentere, studere og redigere samme dokument i sanntid. Innebygde sikkerhetsfunksjoner gir maksimal beskyttelse av selskapets data.

Les mer

Adobe Creative Cloud

Frigjør medarbeidernes kreative potensial. Med Adobe Creative Cloud kan de samarbeide og skape kvalitetsinnhold for praktisk talt alle medier, inkludert trykte medier, internett, video, mobil, tale og VR. Adobe Creative Cloud består av over 30 apper og verktøy for fotoredigering, design, video, brukeropplevelse (UX), internett osv. Ved at alle filer lagres i selskapets eget bibliotek i nettskyen, blir det enklere for medarbeiderne å holde selskapets grafiske profil intakt og dele dokumenter i smidige arbeidsflyter.

Les mer

Adobe Education

Adobe Education er en læringsplattform som hjelper elevene med å utvikle sine digitale ferdigheter slik at de er bedre forberedt for arbeidslivet. Plattformen gir deg tilgang til kurs, læremidler og et nettsamfunn med over 750 000 brukere. Med disse bransjeledende digitale verktøyene kan elevene gjøre skoleoppgavene sine når og hvor som helst samtidig som de utvikler viktige ferdigheter, slik som kritisk tenkning, problemløsning og evnen til å arbeide i grupper.

Les mer

Adobe Sign

Med mobilappen Adobe Sign kan du sende dokumenter til e-signering selv om du jobber hjemmefra eller er på farten. Appen inneholder alle funksjoner du trenger for å sende, spore og samle inn e-underskrifter, og når du sender et dokument til e-signering, vet du nøyaktig når det er blitt åpnet og signert. Tjenesten er skybasert, så du kan også bruke nettleseren på datamaskinen din hvis du foretrekker det. Adobe Sign sparer penger, øker effektiviteten og minimaliserer papirarbeidet.

Les mer