Forbered elevene for morgendagens digitale arbeidsplass

 
 

Stimuler til kreativitet i klasserommet, bruk digitale verktøy i henhold til læreplanen og hjelp elevene med å utvikle sin digitale kompetanse med Adobe Education.

Adobe Education er en kostnadsfri læringsplattform som er utviklet av lærere for lærere og elever. Plattformen gir brukerne tilgang til profesjonelle verktøy, undervisningsmateriell og arbeidsseminarer, og fungerer som en samlingsplass for kreativt arbeid i skolen. Adobe Educations kreativitetsverktøy for klasserommet hjelper elevene med å utvikle sine digitale ferdigheter slik at de blir bedre forberedt for arbeidslivet.

Adobe Education – viktige fordeler

Øk elevenes digitale kompetanse ved å bruke kreative digitale verktøy i klasserommet og læreplanen.

Gi lærere og elever tilgang til bransjeledende kreativitetsapper og verktøy for internett, utskrift, håndholdte enheter og mye mer.

Gi elevene tilgang til mobilapper slik at de kan gjøre skoleoppgavene sine når og hvor som helst og deretter åpne dokumentene på skole-PC-en sin.

Lag egne presentasjoner og se andres med Adobe Portfolio eller Behance.

Dra fordel av omfattende brukerstøtte, med videoanvisninger og brukerveiledninger.

Gi elevene mulighet til å lære seg å bruke bransjeledende digitale verktøy slik at de får et konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet.

Gi elevene den digitale kompetansen de kommer til å trenge i fremtiden

TD SYNNEX har kontorer i 19 land og er Adobes største distributør i Europa. Vi tilbyr forhandlernes kunder omfattende brukerstøtte om Adobes produkter, inklusive Education.

Les mer om TD SYNNEX og Adobe Education

Øk elevenes digitale kompetanse

I denne hvitboken fra Adobe kan du lese mer om hvordan digitale verktøy brukes på universiteter og høyskoler.