TD SYNNEX sine 4S (Solutions, Services, Support og Skilling)

 
 

Tech Data Value
17 mar 22 Author: Mahmod Ahmad

Her hos TD SYNNEX mener vi at en vellykket CSP-praksis for alle partnere støttes av løsninger, tjenesteleveranse, support og kompetanseutvikling.

Vi er derfor stolte av vår ekspertise, løsninger og partnere der vi gjør det mulig for deg å tilby førsteklasses kundeservice og støtte for å utvide din CSP-forretning så vel som vi understøtter din egen markedsføring.


Å bygge skyløsninger kan være en tidkrevende og noen ganger en kompleks oppgave som krever dyp kompetanse og erfaring for å få det til. TD SYNNEXs team bestående av høyt kompetente utviklere og teknikere, bidrar til å fjerne stressmomentet for virksomheten din ved å automatisere en stor del av arbeidsmengden. Med 35+ Click2Run Solutions, alt ifra Azure-løsninger som AVD, til tredjepartsløsninger fra AWS, Red Hat og mer. Finn ut mer om disse løsningene vi har, hvordan de kan hjelpe deg, og hvordan du får dem gjennom StreamOne-plattformen vår.
Klikk her >

Mange av våre indirekte CSP-forhandlere har den interne ekspertisen til å levere både profesjonelle tjenester og administrasjon til sine sluttkunder, slik at de kan maksimere kundeengasjement og tilfredshet. TD SYNNEXs Cloud Services kan utfylle eller fylle eventuelle hull du som partner måtte ha, f.eks i forbindelse med et prosjekt, og på den måten bidra til å akselerere deres vekst i skyvirksomheten ytterligere.

Det er imidlertid ikke alltid mulig å ha ekspertise på alle Microsofts områder, og i denne forbindelse kan vi understøtte partnerne våre og sluttbrukerne deres gjennom evaluerings-, migrerings-, administrasjons- og optimaliseringstrinn ifm. overgangen til Azure.
Denne forståelsen av hvor partnerne våre befinner seg på forskjellige stadier av skyreisen, er grunnen til at vi har tre tilnærminger til Services:

  1. Hjelp meg å gjøre det
  2. Lær meg hvordan jeg gjør det
  3. Gjør det for meg

Denne strukturerte modellen gir intelligente vurderinger, og når deres sluttkunder  er aktive i Azure, har TD SYNNEX muligheten til å tilby vår Cloud Express-administrert proaktiv overvåking og administrasjon for ulike type skytjenester, support og kontinuerlig optimalisering av Azure-infrastrukturen.
Klikk her >

CSP modellen er utformet for CSP Indirekte forhandlere og indirekte leverandører for å gjøre det mulig for dem å tilby deres sluttkunder skyprodukter- og løsninger som selges i henhold til CSP-avtalen. TD SYNNEX tilbyr i denne sammenheng våre partnere 24x7 en basis e-poststøtte som standard med oppgraderingsalternativer tilgjengelig for å sikre at du har de riktige serviceavtalene, eskaleringspunktene og muligheten for white-labelling for å gi rett supportnivå sluttkundene trenger.
Klikk her >

Et av de viktigste aspektene som partnerne våre ofte trenger hjelp til kompetanseutvikling! TD SYNNEX gir ikke bare detaljert onboarding og oppstartslæring, men også workshop og CIE basert på løsningsområder. Itillegg til Cloud Practice Builder-forretningsprogram, tilbyr vi online innhold som du kan gå gjennom i ditt eget tempo. Dette er vår TD SYNNEX Channel Academy-plattform og er gratis og bruke for alle  CSP indirekte forhandlere. For å oppnå Microsoft-kompetansen dere trenger for å oppnå tekniske sertifiseringer, tilbyr vi ulike type godkjente kurs gjennom vår TD SYNNEX Academy. Microsoft-sertifiserte trenere vil tilby førsteklasses opplæring på et bredt spekter av tilgjengelige kurs både online og gjennom ulike typer klasseromsalternativer.
Klikk her >

Ta direkte kontakt med oss via cloudsoftware.no@techdata.com hvis du har spørsmål.