Den 01. Februar vil prisen på Azure Legacy stige - På tide å komme seg over til Microsoft Azure Plan!

 
 

News, Hybrid Cloud, News
20 des 21 Author: TD SYNNEX Norway

Fra februar 2022 vil insentiver og marginalternativer bli fjernet fra det originale Azure-tilbudet i CSP.
I november 2019 introduserte Microsoft det nye, moderne Azure Plan-tilbudet i CSP, og kunngjorde intensjonen om å trekke tilbake det originale Azure-tilbudet i CSP i tre faser.

I fase 2 – fra og med 1. februar 2022 – vil insentiver og marginalternativer bli fjernet fra det originale Azure-tilbudet i CSP. Hvis du fortsatt har kunder i det originale Azure-tilbudet i CSP, er nå siste sjanse til å flytte disse kundene til Azure Plan hvis du vil unngå store prisøkninger.

Med Azure-planen fortsetter partnere og kunder å ha tilgang til Azure-tjenester til «betal-som-du»-priser i en enklere handleopplevelse med nye alternativer:

Du kan ha flere Azure-abonnementer i ett Azure-abonnement, og trenger ikke lenger en egen ordre/faktura pr. Azure-abonnement.
Prisen er tilpasset en enkelt global prismodell som sikrer de samme prisene overalt. En global prisliste med månedlig fakturering i lokal valuta.
Du kan få ny og bedre innsikt i kostholdet ditt med Azure Cost Management.
Det er enkelt å overføre eksisterende kunder fra det originale Azure-tilbudet til det nye Azure-abonnementet, og kundene dine vil ikke oppleve nedetid eller andre tjenesteavbrudd knyttet til svitsjen. TD SYNNEX-partnere kan enkelt bytte fra det originale abonnementet med et enkelt klikk på en knapp i StreamOne Cloud Marketplace for å komme i gang.

Hva skjer med prisene fra 1. februar 2022?

Det originale Azure-tilbudet i CSP:

Fra 1. februar 2022 vil insentiver og partnermarginalternativer bli fjernet fra det opprinnelige Azure-tilbudet.
Derfor vil ethvert forbruk på det originale Azure-tilbudet bli fakturert til Microsoft MSRP-pris uten rabatt (partnermargin).
Du tjener ingen insentiver (rabatt / coop) på forbruk etter 1. februar 2022.
Det nye, moderne Azure Plan-tilbudet:

Ingen endringer i priser på Azure Plan i CSP.
Partnere vil fortsatt ha muligheten til å tjene «Partner Earned Credit» på Azure Plan i CSP når de oppfyller betingelsene.
Partnere med Silver eller Gold Cloud Platform-kompetanse vil fortsatt være kvalifisert for insentiver på forbruk på Azure Plan i CSP.
Merk at for øyeblikket utbetales alle insentiver på Azure Plan som 100 % rabatt - det er ingen deling mellom rabatt / coop. Dette kan endre seg i fremtiden.

Neste steg
Hvis du fortsatt har kunder på det opprinnelige Azure-tilbudet i CSP, må du flytte disse kundene til Azure-planen før februar 2022 for å beholde inntektsmuligheter. Etter 1. februar 2022 vil all fakturering være til Microsoft MSRP-priser, og du vil ikke spare insentiver.
Sørg for at du har lest og forstått detaljene i begrepet «Partner-opptjent kreditt» for fullt ut å forstå inntjeningspotensialet ditt som partner på Azure Plan. I stedet for margin tjener vi som partner i stedet for «Partner Earned Credit», som belønner partnere som fokuserer på å øke kundesuksess gjennom verdiskapende løsninger.
Partnere med Silver eller Gold Cloud Platform-kompetanse tjener insentiver på Azure Plan i CSP. Sørg for å registrere deg for Microsoft Commerce Incentive-programmet (MCI) i Microsoft Partner Center-portalen for å fortsette å tjene insentiver.
For å hjelpe deg har vi satt sammen noen av hovedemnene du må være klar over nedenfor, og noen verktøy for å finne mer informasjon. Hvis du har spørsmål, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte ditt TD SYNNEX-team.

Tilgjengelige ressurser

Partner Earned Credit / Cost Management