Microsoft Teams Essentials - Separat Teams-abonnement for småbedrifter

 
 

Modern Workplace, Modern Workplace
16 des 21 Author: Mahmod Ahmad

Microsoft med separat Teams-abonnement for småbedrifter

Microsoft kunngjorde tidligere denne uken, onsdag den 01. Desember at Microsoft Teams Essentials blir tilgjengelig som separat Teams-abonnement for småbedrifter. Og la det være sagt med en gang at denne frittstående versjonen av Teams er enda mer en Zoom-konkurrent.

Teams Essentials samler funksjoner som små bedrifter trenger for å betjene sine kunder eller ha intern enkel kommunikasjon og samhandling, inkludert ubegrensede gruppevideosamtaler i opptil 30 timer, gruppechat, fildeling, kalender og mye mer.

Mens gratisversjonen av Microsoft Teams fortsatt er tilgjengelig, tilbyr Teams Essentials utvidede muligheter. Deriblant:

  • Utvidet tidspunkt – Med møter som kan vare i opptil 30 timer, er det ingen grunn til å bekymre for at Teams Essentials-møtet går over tida, enten du møter én-til-én eller i en gruppe.
  • Stor møtekapasitet — Med muligheten til å være vert for opptil 300 personer samtidig, tilbyr Teams Essentials muligheten til å bringe alle inn i det samme virtuelle rommet.
  • Ekstra skylagring — Ikke bekymre deg for å gå tom for lagring eller kaste bort tid på å søke etter dokumenter. Teams Essentials tilbyr totalt 10 gigabyte (GB) fillagring, som er dobbelt så mye lagringsplass som er tilgjengelig i gratisversjonen av Teams.

Småbedrifter er ikke bare de, som allerede har investert i, for eksempel en Office 2016-, 2019- eller 2021-lisens, eller et annet Office-produkt. Det kan være også start-ups, scale ups samt småselskaper med stramme budsjetter eller småbedrifter som vil vekk fra lokal Microsoft on prem installasjon fordi den krever utstrakt bruk av intern support og vedlikehold, som betyr økt kostnader og mindre fleksibilitet. Således er Teams Essentials, en dør-åpner, som tilbyr en enkel bruk av skyens plattform med eskaleringsmuligheter ved behov. 

Finn mer informasjon og ressurser om de nye Microsoft Teams Essentials nedenfor:

 

 

Microsoft Teams
(free)

Microsoft Teams
Essentials

Microsoft 365
Business Basic

Microsoft 365
Business Standard

Price estimate:*

Until February 28th 2022

Free

$ 4.00

$ 5.00

$ 12.50

From March 1, 2022

Free

$ 4.00

$ 6.00

$ 12.50

Core Teams Experience:

Chat:

Yes

Yes

Yes

Yes

1:1 calls and screen sharing:

Yes

Yes

Yes

Yes

Group meetings:

Yes

Yes

Yes

Yes

Max meeting participants:

100

300

300

300

Max meeting duration:

1 hour

30 hours

30 hours

30 hours

Meeting recordings:

-

-

Yes

Yes

Meeting transcripts:

-

-

Yes

Yes

Office Apps:

Web and mobile apps:

Yes

Yes

Yes

Yes

Desktop apps:

-

-

-

Yes

Productivity:

Cloud Storage:

5 GB per user

10 GB per user

1 TB per user

1 TB per user

Email:

-

-

50 GB

50 GB

Yammer, Planner, Stream:

-

-

Yes

Yes

*Priser i tabellen ovenfor er estimert utsalgspris per bruker per måned for årlige abonnementer. Som Microsoft-partner kan du velge å angi prisene dine som du ønsker.

 


Forstå muligheter som partner:

 

Salgsapparat

 

Teknisk innsikt