Microsoft Defender for Business - Mer sikkerhet for pengene dine

 
 

Modern Workplace, Enterprise Security
15 mar 22 Author: Mahmod Ahmad - Modern Work & Security Lead

Mer sikkerhet for pengene dine med Business Premium

For enhver bedrift med opptil 300 lisenser og der ansatte har et kontorarbeidsområde, er  Microsoft 365 Business Premium et opplagt valg. Det gir lett et trygt miljø i dag og for fremtiden. For deg som partner åpner det også opp for mange spennende muligheter.

Microsoft Defender for Business i Microsoft 365 Business Premium og Microsoft 365 Lighthouse.
Vi er glade for å kunngjøre den generelle tilgjengeligheten av to produkter spesielt utviklet for å hjelpe til med å sikre små og mellomstore bedrifter, og for å hjelpe IT-partnere med å sikre kunder i stor skala.
Microsoft Defender for Business er nå generelt tilgjengelig i Microsoft 365 Business Premium, og legger til endepunktsikkerhet på tvers av plattformer og løsepengevarebeskyttelse til de eksisterende omfattende produktivitets- og sikkerhetsfunksjonene som finnes i dag.
Microsoft 365 Lighthouse er nå også generelt tilgjengelig for IT-partnere for å hjelpe dem med å skalere sikkerheten for kundene sine fra en enkelt enhetlig portal for å øke standardiseringen, redusere risikoen og forbedre sikkerhetsresultatene.
Som en del av generell tilgjengelighet vil nye kunder se Microsoft Defender for Business i sitt abonnement i dag. Microsoft Defender for Business ruller ut til eksisterende Microsoft 365 Business Premium-kunder i løpet av de neste ukene. Ingen handling eller ytterligere transaksjoner er nødvendig for eksisterende kunder, tjenesten vil bli tilgjengelig i Endpoint-delen for Microsoft 365 Defender sikkerhetsportal i løpet av de neste ukene.

Vi ba Erik Wikholm, Partner Success Manager hos TD SYNNEX Sverige,  om å påpeke tre ting som gjør Business Premium til et opplagt valg for kunder som skal bestemme seg for riktig lisens. Han forklarer at valget mellom Microsoft 365-lisenser Business Standard og Business Premium ikke handler om produktivitetsgevinster, ettersom de to alternativene gir selskaper tilgang til de samme ledende produktivitetsverktøyene fra Microsoft – Office 365, Teams, Sharepoint og så videre.

"Det som er annerledes er at det er mye mer sikkerhet i Business Premium.  Her   er forskjellen  veldig stor. De som er fornøyd med Business Standard, må ordne sikkerheten på andre måter, gjennom tredjepartsleverandører, og deretter når du raskt høyere kostnadsnivåer.   Samtidig er det mye penger å misforstige noe viktig som ville blitt inkludert i Premium, fordi Microsoft har inkludert veldig mange funksjoner og verktøy i den lisensen," sier han.

De tre tingene Erik Wikholm lister er derfor alle knyttet til sikkerhet:

1) Bedre identitetssikkerhet

Business Premium inkluderer Azure AD P1, en tjeneste med 16 sikkerhetsløsninger, inkludert flerfaktorautentisering (MFA). Å sikre identiteten til brukerne er en avgjørende del av sikkerheten til enhver bedrift, og gjennom MFA blir det overveldende flertallet av alle angrep forpurret. Det er også mulig å definere regler for når og hvor du kan logge inn og sørge for at brukere og selskapet blir varslet om eventuelle påloggingsforsøk. Dette har blitt enda mer relevant etter hvert som vi nå har begynt å jobbe mer hjemme. Som partner åpner dette muligheter for å diskutere med kunder om deres behov og bidra til å sette opp forskjellige regler for tilgang til kontoer.

2) Bedre beskyttelse mot angrep

Business Premium inkluderer Defender for Office 365, som gir underliggende beskyttelse mot alle typer angrep. For eksempel, via phishing, vedlegg eller lenker, spam og ondsinnet kod. Vi er alle mennesker, og selv den mest sikkerhetsbevisste brukeren kan noen ganger handle på impuls eller med mangel på fokus og klikke på feil sted. Her oppnår kunden beskyttelse i brukernes daglige jobber uten at de trenger å tenke på noe. Det er bare for partneren å aktivere den med svært lite håndspåleggelse - og det åpner opp for partneren å selge sikkerhet som en tjeneste.

"Fremover vil beskyttelsen som er inkludert i Business Premium også bli enda mer omfattende fordi Microsofts nye flaggskipsikkerhetsprodukt, Defender for Business, vil bli inkludert så snart det slippes på markedet.   Dennas neste generasjons antivirusløsning inneholder funksjoner som Endpoint Detection and Response (EDR), som også vil åpne opp nye muligheter for partneren til å koble seg opp med enhets- og applikasjonshanting.

3) Bedre sikkerhet rundt informasjonsdeling og GDPR

" En annen stor fordel med Business Premium er at den inkluderer løsninger ikke bare for å beskytte informasjonen, men også for å kontrollere og kontrollere hvordan informasjon håndteres i selskapet og deles internt og eksternt. Dette inkluderer både dokumenter og e-post. Det er mulig å innføre sikkerhetsklassifiseringer for dokumenter med regler som styrer i bakgrunnen hva de skal gjøre med dem.

 Dokumenter kan for eksempel gjøres konfidensielle, slik at de ikke kan sendes utenfor organisasjonen.  Disse funksjonene kan også brukes til å sikre overholdelse av GDPR og beskytte sensitive personopplysninger. Det er store jobber å gjøre for partnere når det gjelder å hjelpe kunder med å jobbe med dette og sette kriterier for hvordan de skal håndtere forskjellige typer informasjon. 

 

Styrket rolle for partnere

Erik Wikholm understreker at Business Premium åpner for mange forretningsmuligheter for partnere og en styrket rolle overfor sluttkunder. Gjennom administrasjon av intune  og antivirusadministrasjon i Defender kan du bygge videre på tjenester uten å kreve for mye manuelt arbeid. Med den kommende Microsoft 365 Lighthou-se vil partnere også kunne administrere alle kundene sine på ett sted, uten å måtte logge på og av igjen.

Et annet pluss fra samme perspektiv er at kunder kan velge en ekstern skrivebordsløsning i Microsofts sky, Azure Virtual Desktop (AVD), som en del av Business Premium. Som et resultat blir de mer fleksible når det gjelder lisenser, som kan kjøpes mer etter bruk.

"Dette er en enorm åpning for partnere, og vi hos TD SYNNEX kan hjelpe dem med å få alt sammen.  Våre løsningsarkitekter bidrar til å komme i gang med de tekniske aspektene og kan se på de enkelte sakene sammen med våre partnere, sier han.

TD SYNNEX kan hjelpe på flere nivåer når det gjelder Business Premium.

–  Vi tilbyr for eksempel opplæring i plattformen i TD SYNNEX Academy, og vi har folk som kan hjelpe når det gjelder forretningsutvikling og hvordan man selger dette, hvilke argumenter som finnes og hvilke produkter og tjenester som er inkludert. I tillegg tilbyr TD SYNNEX våre partnertjenester der vi gjør noe av arbeidet de selger, avslutter Erik Wikholm.

Vil du ha mer informasjon, så ta kontakt med oss på cloudsoftware.no@techdata.com