Sikkerhet

 
 

Etter hvert som teknologien blir stadig mer omfattende og sofistikert, trenger du mer spesialisert IT-kunnskap og -ressurser for å sikre problemfri og sikker drift av systemene. Denne ekstrakostnaden er en risiko for de fleste IT-leverandører, og det kan ofte hindre dem i å utforske nye muligheter.

TD SYNNEXs administrerte tjenester hjelper deg å gjøre dette ressursspørsmålet mindre problematisk. TD SYNNEXs svært erfarne og sikkerhetssertifiserte fagfolk hjelper deg å bygge på din egen styrke, og gjøre deg i stand til å øke inntjeningen ved å gripe muligheter i det raskt voksende sikkerhetsmarkedet. Se faste inntektsstrømmer og forbedret kundeengasjement, uten å bli distrahert i det som er bedriftens kjerneaktivitet.

Med TD SYNNEXs hvitmerkede administrerte tjenester, kan du enkelt få utnyttet eller videreselge et bredt spekter av ferdigheter, ressurser, verktøy og forhåndsdefinerte tjenester, når du måtte trenger dem. Det er den mest fleksible og risikofrie måten å enten finne nye kundemuligheter eller frigjøre tekniske team til å fokusere på prosjekter av høyere prioritet.

Les mer

Skysikkerhetsinnhold


Dataark for sikkerhetstjenesterces

Oppdag mer om våre administrerte sikkerhetstjenester

Les mer
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/footerBanner.cshtml)